Puu-Tammela

Vanhanajan puutaloidylliä on aistittavissa keskellä vilkasta kaupunkielämää ja Tammelan monipuolisia palveluita. Vetovoimainen Tammelan alue tunnetaan erityisesti Tammelantorista, joka on Tampereen ainoa ympärivuotisessa ja päivittäisessä käytössä oleva kauppatori. Rautatie erottaa Tammelan varsinaisesta ydinkeskustasta.

 • Annikinkatu 4

  Tammelan erittäin monipuoliset palvelut kuten, terveyskeskus, jalkapallostadion, Tammelantori, Kaupin ulkoilualue, TAMK, Tays ja yliopisto sijaitsevat kaikki aivan kävelymatkan päässä kohteestamme. Tammelasta on myös erittäin hyvät julkiset liikenneyhteydet ja autolla pääsee nopeasti ohitustielle ja moottoritielle. Tampereen ydinkeskusta sijaitsee myös aivan kävelymatkan päässä. Kohteemme on valmistunut vuonna 1922 ja peruskorjattu 1990.

  Lue lisää
 • Kalevanpuistotie 9

  Bertel Strömmerin 1920-luvulla suunnittelemat hirsiset asuinrakennukset, jotka TVA Oy peruskorjautti täysin vuosien 2010-2011 aikana sijaitsevat aivan Tammelan palveluiden läheisyydessä. Asunnot peruskorjattiin laadukkaasti, mutta silti vanhoja rakennuksia kunnioittaen. Asuntoihin jätettiin mm. alkuperäisiä ovia, kunnostettuja tulisijoja, väliovia ja pintarakenteita. Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto on myöntänyt Hyvän rakentamisen kunniamaininnan Tampereen vuokra-asunnot Oy:lle Kalevanpuistotie 9:n hyvästä rakennuttamisesta.

  Lue lisää
 • Osmonraitti 2 - 4 ja Puu-Tammelanraitti 3

  Keskustan ja Tammelan palveluiden läheisyys kuten, ala- ja yläasteen koulut, päiväkoti, terveyskeskus, neuvola, puistot, jalkapallostadion sekä Tammelantori tekevät kohteestamme aivan ihanteellisen asuinpaikan yhdistettynä vanhanajan puutaloidylliin. Kohteemme on valmistunut vuonna 1920 ja peruskorjaus on tehty vuonna 1990.

  Lue lisää
 • Tapionraitti 3

  Vehreän kauniilla puutalo alueella sijaitsee ihastuttava pienkerrostalo kohteemme. Ydinkeskustan ja Tammelan monipuolisten palveluiden läheisyys tekevät kohteestamme aivan ihanteellisen asuinpaikan. Kohde on valmistunut vuonna 1994. Ulkoverhous on maalattu kesällä 2009.

  Lue lisää