Ristimäenkatu 39 A 183

2h+k 50,5
501,70€/kk
varattu

Asunto 2h+k, 2.krs, talossa ei ole hissiä. Vakuus kohteessa 680€.

Ristimäenkatu 35-41

Kohteemme sijaitsee ihanien metsäisten ulkoilumaastojen vieressä ja Tesoman kattavien palveluiden läheisyydessä.

Kattavat palvelut ovat aivan kiven heiton päässä kohteeltamme ja hyvät liikenneyhteydet vievät sinut vaikka ydinkeskustaan, johon on matkaa noin 10 km.

Tesomajärven kauniit uimarannat houkuttelevat sinut virkistäytymään.

Kohteessamme järjestetään myös ohjattua iltapäivätoimintaa ja kerhotoimintaa lapsille sekä tilapäistä lastenhoitoa Setlementti Naapurin toimesta.

Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

 

  • Sauna

  • Pesula

  • 10M/10M Internet

  • Autopaikka

  • Hissi

  • Leikkipaikka

  • Lemmikit sallittuja

  • Pyöräkatos tai varasto

Piha-alueet

Pyykinkuivaus sekä matonkuivaus- ja tomutustelineet sijaitsevat piha-alueella. Portaiden edustat ja pysäköintialueet on asfaltoitu. Muu piha on luonnonkaunista aluetta nurmikkoineen ja istutuksineen.

Yhteiset tilat

Yhteiset tilat

Kellarikerroksissa sijaitsevat saunat, irtaimisto-, vaunu- ja polkupyörävarastot, kuivaushuoneet sekä taloissa 35, 37 ja 40 pesula ja mankeli. Huomioithan, että vaunuvarasto on tarkoitettu ainoastaan vaunuja varten.

Asukkaiden yhteisessä käytössä on myös asukastupa ja puusepänverstas sekä juhlatilaisuuksiin erikseen vuokrattava sauna- / kokoustila Pirkontupa.

Talot 36-41
Julkisivuremontti tehtiin vuosina 2002-2004, jonka yhteydessä tehtiin uudet parvekkeet. Isommissa asunnoissa, 4h+k+p ja 5h+k+p on kaksi wc:tä.

Talo 35 A, B ja C
ja julkisivuremontti 2002. Hissit on modernisoitu vuonna 2010.

 

Asunnot

Asunnot ovat parvekkeellisia.

Asunnoissa on aikuisten- ja lastenavaimet. Lastenavain sopii ainoastaan asunnon- sekä ulko-oven lukkoon. Aikuisten avaimella pääsee tämän lisäksi talon yleisiin tiloihin sekä asuntokohtaiseen irtaimistovarastoon, jossa on asunnon avaimeen sarjoitettu lukko.

 

Asuntojen pintamateriaalit

Lattiat:
Keittiössä, olo-, makuu- ja vaatehuoneissa on muovimatto tai laminaatti. Suihkuhuoneessa ja WC-tiloissa on kovapintainen muovimatto.

Seinät:
Olohuoneiden ja makuuhuoneiden seinät on tapetoitu tai maalattu ja muiden huoneiden on maalattu. Suihkuhuone on kaakeloitu.

Kalusteet ja varusteet:
Kalusteet on tehdasvalmisteisia vakiokalusteita. Keittiön työtasot ovat laminaattipintaisia ja tiskipöytälevyt ruostumatonta terästä. Keittiössä on tilavaraus astianpesukoneelle ja mikroaaltouunille. Liedet ovat 4-levyisiä vakioliesiä. Talojen 36-41 keittiöissä on jää-viileäkaappiyhdistelmä. Talossa 35 jää-pakastinkaappiyhdistelmä.

Kylpyhuoneessa on tilavaraus pyykkikoneelle.

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
200 m
Bussilinjat
Linjat 8, 17, 21, 71, 71S. Myös palveluliikenteen linja 9.
Lähin kauppakeskus
4.7 km
Lähikauppa
200 m
Koulut
1.2 km
Päivähoito
1.1 km
Kirjasto
840 m
Apteekki
900 m
Liikuntamahdollisuudet
Tesoman jäähalli 960 m, Tanssikeskus Hurmio 1.1 km
Muut palvelut

Alueelta löytyy myös kesällä 2016 avattu palloilu- ja liikuntahalli, joka on vain noin 1km etäisyydellä kohteista.

Tesomalle on valmistumassa keväällä 2017 uusi liikekeskus. Keskuksesta löytyy muun muassa terveys- ja kirjastopalvelut, päivittäistavarakauppa sekä muita liikkeitä. Liikekeskukseen on kohteilta matkaa vain 700m.