Kerhotoiminta

Muutamassa kohteessamme järjestetään myös kerhotoimintaa. Täältä pääset tutustumaan, missä kerhotoimintaa järjestetään ja minkälaista toimintaa eri kerhoissa on.

Kalevan kulman kohtaamispaikka

On Koivupirtin Säätiön, Vanhus- ja Lähimmäispalvelun Liiton ja Kotien Puolesta Keskusliiton yhteistyöhanke. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki yli 65-vuotiaat ja toiminnan tarkoituksena on edistää hyvinvointia ja lisätä ikäihmisten osallistumismahdollisuuksia itsenäisen kotona asumisen tueksi.

Hankkeen aikana on perustettu Iloa arkeen pysäkkejä, jotka ovat yhteisöllisiä tapaamispaikkoja kotona asuville ikäihmisille. Pysäkkitoiminta vähentää yksinäisyyttä, vahvistaa alueen yhteisöllisyyttä ja tarjoavat mielekästä tekemistä arkeen. Pysäkeillä on mahdollista saada myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvontaa mieltä askarruttavissa asioissa.

Kohteidemme Iloa arkeen pysäkit

Kalevan Sampo –  Väinämöisenkatu 25
Kalevan kulma
ma klo 12-15
ti-pe klo 9-12

Pellervonkadun Haka – Pellervonkatu 19
Viitoskerhon Iloa arkeen pysäkki
ke klo 13-15
to (parilliset viikot) klo 10-12 miesten pysäkki

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tarkista täältä ajankohtaisimmat aukioloajat.

Yhteystiedot:
Soile Kukkonen
projektivastaava
044 4000 787
soile.kukkonen@koivupirtti.fi

Anna Mäkelä
projektityöntekijä
044 4000 774
anna.makela@koivupirtti.fi

Tästä pääset tutustumaan kerhon iloiseen toimintaan!

 

Wihreä Puu

on Tesoman alueen kohtaamispaikka kaiken ikäisille. Toiminta on maksutonta, avointa sekä kynnyksetöntä yhteisöllistä toimintaa. Wihreä Puun viihtyisissä tiloissa voi vaihtaa kuulumisia kahvikupin ääressä viettäen aikaa yhdessä. Toimintaa on tarjolla lapsiperheille, lapsille, nuorille sekä ikäihmisille.

Wihreä Puu on Setlementti Tampere ry:n kansalaistoiminnan yksikkö. Toiminnan tavoitteita on vaikuttaa asukkaiden hyvinvoinnin lisääntymiseen ja arjen helpottumiseen, yhteisöllisyyden lisääminen, yhteistyön keinoin tarjota matalakynnyksisiä osallistumisen mahdollisuuksia erilaiset elämäntilanteet huomioiden ja aktivoida yhteisöjä toimimaan omien tavoittedensa hyväksi.

Wihreä Puu sijaitsee kohteessamme
Ristimäenkatu 35, liikesiipi
ma-ke klo 9-12 Avoin perhetoiminta
ma-to klo 13-16 Koululaisten avoin toiminta
to klo 12-13 Bingo

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia. Tarkista täältä ajankohtaisin ohjelma.

Yhteystiedot:
Minna
yksikönjohtaja
050 384 7013

Jelena
ohjaaja
0400 838 651

Saana
ohjaaja
045 161 7005