Pihlajapiha

Idylliset Bertel Strömmerin 1920-luvulla suunnittelemat hirsiset asuinrakennukset tuovat asumiseesi palan historiaa ja voit tuntea upean uuden kodin ilot. Peruskorjautimme kohteen täysin  kunnioittaen vanhoja rakennuksia vuosien 2010-2011 aikana.  Jätimme asuntoihin mm. alkuperäisiä ovia, kunnostettuja tulisijoja, väliovia ja pintarakenteita.

Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto on myöntänyt Hyvän rakentamisen kunniamaininnan Tampereen vuokra-asunnot Oy:lle Kalevanpuistotie 9:n hyvästä rakennuttamisesta.

Olisiko tässä sinun uusi kotisi?

 

  • Sauna

  • Pesula

  • 10M/10M Internet

  • Autopaikka

  • Leikkipaikka

  • Lemmikit sallittuja

Yhteiset tilat

Tuulikaapissa on vaatesäilytystila ja ala- ja yläkerrassa on kaapistotilaa. Kellarissa sijaitsee erilliset irtaimistovarastot.

Asuntojen pintamateriaalit

Lattiat Asunnoissa on mahdollisuuksien mukaan säilytetty maalatut lattiat tai vaihtoehtoisesti laminaatti. Seinät ja katto Seinät ovat kipsilevyä / tapettia tai maalattu. Sisäkatto on paneelia / kipsiä. Kalusteet ja varusteet Pesutilat/wc-tilat on kaakeloitu. Liitäntä mahdollisuus pesukoneelle. Keittiössä on kunnostetut alkuperäiset kaapistot tai vaihtoehtoisesti maalatut MDF levyovet. Keittiötasot ovat laminaattipintaisia ja perusvarusteena keittössä on jääkaappipakastin ja liesi.

Piha-alueet

Idyllinen pihapiiri on suunniteltu asukkaiden yhteiseksi alueeksi.

Asunnot

Kohteessa huoneistokohtainen vedenmittaus.

Kiinteistön asunnot

Huoneluku Koko Vuokra Lukumäärä Pohjapiirros
1h+k 45m² 650.90€/kk 16 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]
2h+k 64m² 867.90€/kk 20 kpl Lataa pohjapiirros [pdf]

Pohjapiirrokset suuntaa-antavia. Asuntojen pohjaratkaisut voivat vaihdella koon mukaan tai olla peilikuvia.