Uusi vuokra-asuntokohde valmistuu Lentävänniemeen 2019

Rakennamme jälleen uutta ja ihanaa!

TVA:n uusi vuokra-asuntokohde Kotisatama valmistuu Lentävänniemeen marraskuussa 2019. Kohde sijaitsee Halkoniemen upean satama-alueen tuntumassa, järviluonnon läheisyydessä vehreine ulkoilumaastoineen. Jos olet haaveillut järven läheisyydestä Länsi-Tampereen paraatipaikalla, tässä saattaa olla sinun tuleva Kotisatamasi.

Kotisatama on tehty kaikille. Taloon rakentuu yhteensä 75 asuntoa, joista löytyy niin yksiöitä, kaksioita ja kolmioita. Kohteen kodit ovat ARAVA-koteja.

Kotisatamassa pysäköinti on helppoa, sillä kohteesta löytyy asukkaille maanalainen parkkihalli ja parkkihallista esteetön kulku kerroksiin.

Lentävänniemeen suunnitteilla olevan ratikkalinjan pysäkki on aivan Kotisataman edustalla.

Hakuaika 1.6.-30.8.2019. Pysy kuulolla – lisää tietoa kohteesta tulossa pian!

Nauti järviluonnosta ja Halkoniemen satama-alueesta

TVA:n Kotisataman kaikki asunnot ja asuntojen parvekkeet avautuvat kuten sataman kuuluukin: järvelle päin. Kaunis Näsijärvi ja sen rannat ovat jokaisen lähettyvillä ja nautittavissa. Kotisataman saunaosasto vilvoitteluparvekkeineen sijaitsee talon ylimmässä kerroksessa. Asukkaat voivat siis nauttia todellisista maisemalöylyistä kohti Näsijärven maisemia!

Kohteen tuntumassa sijaitseva Halkoniemen kuvankaunis satama-alue tarjoaa ihanat puitteet ulkoiluun ja vapaa-ajan viettoon. Myös Näsijärven maisemalenkkipoluille on Kotisatamasta lyhyt matka.

Lentävänniemessä sijaitsee myös Suomensaaren uimaranta, jossa on iso hiekkaranta, nurmialueet ja mahdollisuus pelata mm. rantalentopalloa. Talvisin ranta ja sen sauna tarjoavat myös avantouintimahdollisuuden.

 • Sauna

 • Pesula

 • 100M/10M Internet

 • Autopaikka

 • Autohallipaikka

 • Hissi

 • Leikkipaikka

 • Lemmikit sallittuja

 • Pyöräkatos tai varasto

 • Kohde on savuton

 • Kohde on esteetön

Lielahden palvelujen kyljessä

Vaikka Kotisatama sijaitsee luonnon rauhassa, pääsevät tulevat asukkaat kätevästi asioille Lielahteen ja sen kattavaan kauppakeskittymään. Koulu lasten ensimmäisille vuosille löytyy ihan Kotisataman vierestä, ja seuraavat vuodet Lielahdesta, sekin lyhyen matkan päästä. Tampereen keskustaan on matkaa noin 9 km. Kotisatamaan yhteyteen rakentuu asukkaiden käyttöön parkkihalli, josta on esteetön ja suora hissiyhteys kerroksiin. Kotisatama sijaitsee myös erinomaisten liikenneyhteyksien varrella. Linja-autolinja kulkee aivan talon vierestä, ja mahdollisesti tulevaisuudessa ratikkapysäkki sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä talosta. Olisiko tässä sinun tuleva Kotisatamasi? Kohteen haku alkaa pian ja ilmoitamme siitä erikseen.

Lentävänniemen asunnot, Männistönraitti 8

Huoneluku Koko Lukumäärä
1h+kt 30.0m² 17 kpl
1h+kt 33.5m² 12 kpl
1h+kk 33.5m² 6 kpl
1h+kt 34.5m² 6 kpl
1h+kt 37.5m² 6 kpl
2h+kt 48.0m² 6 kpl
2h+tupak 58.5m² 11 kpl
3h+k 65.0m² 5 kpl
3h+tupak 78.0m² 6 kpl

Lähialueen palvelut

Lähin bussipysäkki
n. 300m
Bussilinjat
mm. 3A, 3B, 14, 14T
Lähin kauppakeskus
n. 2km
Lähikauppa
n. 350m
Koulut
n. 350m
Päivähoito
n. 850m
Kirjasto
n. 2km
Terveyskeskus
n. 2.3km
Apteekki
n. 2km
Liikuntamahdollisuudet
Suomensaaren uimaranta, n. 1km